Mijn code is ongeldig / Verbroken link

Gewijzigd op Vr, 2 Feb om 2:17 PM

1. Als u problemen ondervindt bij het inwisselen van een cadeaukaartcode en u een foutmelding ziet waarin staat dat de cadeaukaart "ongeldig/onjuist/verlopen..." is, is het belangrijk om eerst te verifiëren dat uw IP-adres en accountregio overeenkomen met de regio waarvoor het product bestemd is. Zorg er bovendien voor dat u geen VPN gebruikt, omdat dit tot problemen kan leiden bij het inwisselen van de code. Als er een VPN wordt gebruikt, raden we u aan deze uit te schakelen om eventuele complicaties bij het inwisselen te voorkomen.

Als u nog steeds met uitdagingen wordt geconfronteerd, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenondersteuning door een supportticket aan te maken en de volgende gegevens te verstrekken:

Voor online inwisseling geeft u het volgende op:

• Volledige screenshots of schermopnamen van uw poging om de cadeaubon in te wisselen. Deze moeten duidelijk de cadeaukaartcode weergeven, eventuele foutmeldingen die verschijnen en de URL-balk van de inwisselpagina, of de interface van de app die wordt gebruikt voor het inwisselproces.
  • Zijn uw huidige IP-adres en het account dat u gebruikt voor het inwisselen afgestemd op de regio die is aangewezen voor het product?
  • Als u al contact heeft opgenomen met de klantenondersteuning van het merk, laat ons dan hun feedback weten. Indien mogelijk in de vorm van screenshots.

Voor inwisselingen in een fysieke winkel dient u het volgende op te geven:

• Het volledige adres van de winkel die u heeft bezocht.
  • Een gedetailleerd verslag van waarom het inwisselen van de code niet is gelukt, inclusief eventuele feedback of opmerkingen van het winkelpersoneel.

2. Als u, nadat u op de link naar uw cadeaukaart heeft geklikt, geen toegang heeft tot de gegevens van uw cadeaukaart of als u een foutmelding ziet, maak dan een supportticket aan waarin het probleem wordt beschreven.