Koden min er ugyldig / Ødelagt kobling

Endret Fri, 2 Feb ved 2:57 PM

1. Hvis du støter på problemer med å løse inn en gavekortkode og du ser en feilmelding som sier at gavekortet er "ugyldig/feil/utløpt...", er det viktig å først bekrefte at IP-adressen og kontoområdet samsvarer med regionen som produktet er utpekt for. Sørg i tillegg for at du ikke bruker en VPN, da dette kan føre til problemer med kodeinnløsning. Hvis en VPN er i bruk, anbefaler vi at du deaktiverer den for å unngå innløsningskomplikasjoner.


Hvis du fortsetter å møte utfordringer, ikke nøl med å kontakte kundestøtten vår for å lage en støttebillett og oppgi følgende detaljer:


For elektronisk innløsning, oppgi:

  • Fullskjermbilder eller skjermopptak av ditt forsøk på å løse inn gavekortet. Disse skal tydelig vise gavekortkoden, eventuelle feilmeldinger som vises, og URL-linjen til innløsningssiden, eller grensesnittet til appen som brukes til innløsningsprosessen.
  • Er din nåværende IP-adresse og kontoen du bruker for innløsning i samsvar med regionen som er angitt for produktet?
  • Hvis du allerede har kontaktet merkevarens kundestøtte, gi oss tilbakemeldingen deres. Hvis mulig, i form av skjermbilder.


For innløsninger gjort i en fysisk butikk, vennligst oppgi:

  • Den fullstendige adressen til butikken du besøkte.
  • En detaljert redegjørelse for hvorfor kodeinnløsningen mislyktes, inkludert eventuelle tilbakemeldinger eller kommentarer fra butikkpersonalet.


2. Hvis du etter å ha klikket på lenken til gavekortet ditt ikke får tilgang til gavekortdetaljene/ du ser en feilmelding, vennligst opprett en støttebillett som beskriver problemet.

Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen