Battle.net (Blizzard)

Endret Tue, 13 Feb ved 5:04 PM

Først og fremst må det kjøpes et gavekort for regionen du bor i eller den du ønsker å gi det i gave.

Hvis du er sikker på at regionen er riktig og du har forsikret deg om at noen andre ikke løste inn gavekortet, men det oppsto en feil under innløsning av koden, kan du opprette en støttebillett på nettsiden vår: https://help.coinsbee.com .

Send oss et skjermbilde der vi kan se koden og feilmeldingen. Da kan vi sjekke denne saken med leverandøren.