Battle.net (Blizzard)

Ændret den Tue, 13 Feb kl. 4:58 PM

Først og fremmest skal der købes et gavekort til den region, du opholder dig i, eller den du gerne vil give det til.

Hvis du er sikker på, at regionen er korrekt, og du har sikret dig, at en anden ikke har indløst gavekortet, men der opstod en fejl under indløsning af koden, så opret en supportbillet på vores hjemmeside: https://help.coinsbee.com .

Send os venligst et skærmbillede, hvor vi kan se koden og fejlmeddelelsen. Så kan vi tjekke denne sag med leverandøren.