Mit Amex gavekort virker ikke. Kan du hjælpe?

Ændret den Sat, 10 Feb kl. 9:40 AM

Amex-gavekort virker kun i amerikanske butikker, og ikke alle butikker accepterer Amex-gavekort. Disse Amex gavekort kan ikke bruges til tilbagevendende fakturering eller månedlige abonnementer.

Derudover er disse kort kun godkendt til amerikanske kunder.

Hvis du har spørgsmål om brugen af dit gavekort, bedes du kontakte Amex kundeservice.

For spørgsmål om dit kort, transaktioner, afviste transaktioner osv., ring venligst +1-888-846-4308 eller besøg Amex-gavekortwebstedet.

Hvis Amex-webstedet ikke fungerer korrekt på dette tidspunkt på grund af tekniske problemer, bedes du ringe +1-888-846-4308. Coinsbee support kan ikke hjælpe dig, da vi ikke har nogen information om kortene, transaktioner mv.