Steam

Ændret den Tue, 13 Feb kl. 1:50 PM

Mulige årsager til, at du ikke kan indløse et Steam-gavekort:

• Din Steam-konto er ikke fra den region, som gavekortet blev købt til.
  • Din IP er ikke fra den region, som gavekortet blev købt til.
  • Du forsøger at indløse med VPN
  • En valuta på din Steam-profil stemmer ikke overens med valutaen på det gavekort, du har købt.

Hvis betingelserne er opfyldt, men du stadig ser en fejl, skal du kontakte vores supportteam ved at oprette en supportbillet: help.coinsbee.com

Send os venligst et fuldt skærmbillede, hvor vi kan se koden, fejlmeddelelsen og din kontosaldo. Kun med dette skærmbillede kan vi sende problemet videre til vores leverandør, så de kan tjekke, hvad der er galt. Vi skal bruge dette skærmbillede for hver kode, der har dette problem.

Bemærk venligst: Steam har en ukendt grænse for, hvor mange koder der kan indløses i træk. Så hvis du allerede har indløst mange koder i dag, vil Steam give dig en fejlmeddelelse om, at koden er forkert eller allerede er blevet indløst. Denne fejlmeddelelse er normalt falsk og indikerer, at grænsen er nået.

Som regel bør det være muligt at indløse igen efter 24 timer.

Desværre giver Steam dig ikke oplysninger om, hvor mange koder du kan indløse efter hinanden, eller hvornår den automatiske lås bliver ophævet igen.