Jeg modtog en e-mail om, at min telefon var genopladet. Hvorfor kan jeg ikke se noget om dette på min telefon?

Ændret den Sat, 10 Feb kl. 12:55 PM

Hvis du har modtaget en sådan e-mail fra os, betyder det: Vi har allerede modtaget bekræftelsen fra din udbyder om, at genopladningen lykkedes.

Så hvis du endnu ikke kan se genopladningen på din telefon, så tjek det nævnte telefonnummer i mailen for tastefejl. Hvis der ikke er nogen tastefejl, kan det tage noget tid, før du ser det på din telefon.

Hvis du stadig ikke kan se noget 24 timer efter opladning, bedes du kontakte vores support. Så starter vi en undersøgelse hos din udbyder. I meget sjældne tilfælde kan det på grund af tekniske årsager ske, at en genopladning ikke skete, men udbyderen rapporterer det som vellykket. Dette skyldes ikke Coinsbee, men vi vil afklare dette med udbyderen, hvis genopladningen lykkes. Hvis dette ikke er muligt, refunderer vi ordren.