Min faktura viser "Udløbet", hvad skal jeg gøre?

Ændret den Sun, 4 Feb kl. 12:37 PM

Dette kan ske af en række årsager:

• Du brugte en online tegnebog
  • Du foretog en tilbagetrækning fra en udveksling
  • Du brugte en anden tredjepartsudbyder til at sende din transaktion

Online tegnebøger kan forsinke transaktionen, så den ikke starter i tide, før nedtællingen på regningen udløber.

Coingate: Hvis en ordre er udløbet, modtager vi ingen betaling fra vores betalingsudbyder, så brug venligst dette link til at anmode om en refusion: https://support.coingate.com/hc/en-us/requests/new. Coingate bør udstede en refusion inden for 48 timer efter din anmodning. Hvis tilbagebetalingen ikke blev udstedt inden for denne periode, kan du kontakte betalingsudbyderen Coingate igen.

MixPay: Hvis en ordre er udløbet, modtager vi ingen betaling fra vores betalingsudbyder, så brug venligst dette link til at anmode om en refusion: https://help.mixpay.me/en/articles/6836092-how-to-contact-customer-service. Eller bare skriv til: customer@mixpay.me.

NOWPayments: brug venligst dette link: https://nowpayments.io/contact-us og NOWPayments supportteam vil finde betalingen for at bekræfte din ordre.

Hvis du har betalt for en ordre ved hjælp af en anden betalingsudbyder og har mistanke om, at ordren er udløbet, bedes du kontakte vores kundesupportteam ved at oprette en supportbillet.