Mit gavekort er allerede blevet indløst

Ændret den Sat, 3 Feb kl. 10:44 AM

Hvis du ser en fejl om, at gavekortet allerede er indløst, så er der ingen grund til panik.

Gavekortkoder genereres automatisk og sendes til dig efter betaling. Alle koder er nye og kan ikke allerede indløses. Vi råder dig til at tage vare på sikkerheden af din e-mailadresse, for eksempel ændre din adgangskode.

For at sikre, at vores leverandørs system faktisk ikke er defekt på en eller anden måde, kan vi overføre problemet til dem til undersøgelse, men for dette skal vi indhente nogle vigtige oplysninger:

• For det første et skærmbillede af fuldskærmen, hvorpå vi kan se koden, samt fejlteksten efter indløsning.
  • Et skærmbillede af din kontohistorik, der viser din tidligere kreditering af midler.
  • Et skærmbillede af brandets kundesupport, der bekræfter, at gavekortet er blevet indløst. Derudover skal skærmbillederne vise, at det handler om den specifikke kode, og der skal også være en dato og tidspunkt for indløsning, bekræftet af brandets kundesupport.

For at give os disse oplysninger skal du oprette en supportbillet på vores hjemmeside.