Amazon: Min konto er blokeret

Ændret den Tue, 13 Feb kl. 3:53 PM

Amazon kan låse kort og konti, hvis de har mistanke om, at du forsøger at bruge dem mod deres vilkår. Vi advarer om dette på vores hjemmeside: https://www.coinsbee.com/Amazon-bitcoin

Amazon-gavekort kan ikke indløses, før du har et kredit- eller betalingskort på din Amazon-konto. Hvis dette ikke er tilfældet, kan din konto blive suspenderet og vil forblive suspenderet, indtil du bekræfter din identitet.

Amazon vil blokere konti og kort, hvis der er mistanke om svindel. Denne mistanke kan opstå, hvis du bruger Amazon uden for dit bopælsland eller bruger en VPN. Andre grunde til mistanke om svindel omfatter videresalg eller dropshipping og tilføjelse af et gavekort til en ny konto, der ikke allerede har andre betalingsmetoder registreret. Hvis du tilføjer for mange gavekort med høj værdi, kan Amazon blive mistænksom.

Du kan give Amazon fakturaen, hvis de beder om det, men fakturaen skal indeholde samme navn og adresse som på din Amazon-konto.

Hvis du ikke har en Coinsbee-konto, skal du tilmelde dig med den samme e-mail og det rigtige navn og adresse for at se din ordrefaktura med dit navn og adresse.