Amazon: Kontoen min er blokkert

Endret Tue, 13 Feb ved 4:22 PM

Amazon kan låse kort og kontoer hvis de mistenker at du prøver å bruke dem mot deres vilkår. Vi advarer om dette på vår nettside: https://www.coinsbee.com/Amazon-bitcoin


Amazon-gavekort kan ikke løses inn før du har et kreditt- eller debetkort registrert på Amazon-kontoen din. Hvis dette ikke er tilfelle, kan kontoen din bli suspendert og vil forbli suspendert til du bekrefter identiteten din.


Amazon vil blokkere kontoer og kort hvis det er mistanke om svindel. Denne mistanken kan oppstå hvis du bruker Amazon utenfor ditt hjemland eller bruker en VPN. Andre grunner til å mistenke svindel inkluderer videresalg eller dropshipping, og å legge til et gavekort på en ny konto som ikke allerede har andre betalingsmåter registrert. Dessuten, hvis du legger til for mange gavekort med høy valør, kan Amazon bli mistenksom.


Du kan gi Amazon fakturaen hvis de ber om det, men fakturaen skal inneholde samme navn og adresse som på Amazon-kontoen din.


Hvis du ikke har en Coinsbee-konto, registrer deg med samme e-post og riktig navn og adresse for å se bestillingsfakturaen din med navn og adresse.

Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen