Jeg får alltid en refusjon i stedet for å lade opp telefonen fordi den mislyktes. Hvorfor?

Endret Sat, 10 Feb ved 2:16 PM

Dette kan skyldes ulike årsaker. Vennligst sjekk følgende årsaker og bestill på nytt hvis du kan ekskludere disse årsakene. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt vår kundestøtte.

• Telefonnummeret var feil. Sjekk telefonnummeret for mulige stavefeil.
  • Telefonnummeret er ikke et forhåndsbetalt telefonnummer. Vanligvis kan kun forhåndsbetalte telefonnumre belastes
  • Du har valgt feil leverandør eller du har nylig byttet leverandør, så leverandørens system har ikke oppdatert dette enda
  • Telefonnummeret har nådd en grense hos leverandøren. Noen tilbydere begrenser både antall og mengden påfyll per dag / uke / måned.
  • Leverandøren har tekniske problemer for øyeblikket og kunne derfor ikke utføre oppladingen.