Jeg mottok en e-post om at telefonen min ble ladet opp. Hvorfor ser jeg ikke noe om dette på telefonen min?

Endret Sat, 10 Feb ved 1:12 PM

Hvis du har mottatt en slik e-post fra oss, betyr det: vi har allerede mottatt bekreftelsen fra leverandøren din om at oppladingen var vellykket.

Så hvis du ikke ser oppladingen på telefonen din ennå, sjekk det nevnte telefonnummeret i e-posten for skrivefeil. Hvis det ikke er noen skrivefeil, kan det ta litt tid før du ser det på telefonen.

Hvis du fortsatt ikke ser noe 24 timer etter lading, vennligst kontakt vår kundestøtte. Deretter starter vi en undersøkelse med leverandøren din. I svært sjeldne tilfeller, på grunn av tekniske årsaker, kan det skje at en oppladning ikke skjedde, men leverandøren rapporterer det som vellykket. Dette skyldes ikke Coinsbee, men vi vil avklare dette med leverandøren dersom oppladingen lykkes. Hvis dette ikke er mulig, refunderer vi bestillingen.