Min kode er ugyldig / Brudt link

Ændret den Fri, 2 Feb kl. 2:13 PM

1. Hvis du støder på problemer med at indløse en gavekortkode, og du ser en fejl, der angiver, at gavekortet er "ugyldigt/forkert/udløbet...", er det vigtigt først at bekræfte, at din IP-adresse og kontoområde matcher region, som produktet er udpeget til. Sørg desuden for, at du ikke bruger en VPN, da dette kan føre til problemer med kodeindløsning. Hvis en VPN er i brug, anbefaler vi at deaktivere den for at undgå indløsningskomplikationer.

Hvis du fortsat står over for udfordringer, så tøv ikke med at kontakte vores kundesupport for at oprette en supportbillet og give følgende detaljer:

For onlineindløsning skal du angive:

• Fuld skærmbilleder eller skærmoptagelser af dit forsøg på at indløse gavekortet. Disse skal tydeligt vise gavekortkoden, eventuelle fejlmeddelelser, der vises, og URL-linjen på indløsningssiden eller grænsefladen for den app, der bruges til indløsningsprocessen.
  • Er din nuværende IP-adresse og den konto, du bruger til indløsning, i overensstemmelse med det område, der er udpeget for produktet?
  • Hvis du allerede har kontaktet mærkets kundesupport, så lad os vide deres feedback. Hvis det er muligt, i form af skærmbilleder.

For indløsninger foretaget i en fysisk butik skal du angive:

• Den komplette adresse på den butik, du besøgte.
  • En detaljeret redegørelse for, hvorfor kodeindløsningen mislykkedes, herunder eventuel feedback eller kommentarer fra butikspersonalet.

2. Hvis du efter at have klikket på linket til dit gavekort ikke kan få adgang til dine gavekortoplysninger/ du ser en fejlmeddelelse, skal du oprette en supportbillet, der beskriver problemet.