Begrænsninger for gavekort

Ændret den Thu, 25 Jan kl. 11:46 AM

Nogle gavekort er gyldige i hele verden, og nogle er lande- og valutaspecifikke. Du bør altid tjekke det udstedende selskabs hjemmeside og vilkår inden køb. Derudover betyder udtrykket "verdensomspændende" kun, at gavekortet kan indløses i forskellige lande, men selvfølgelig ikke i alle lande. Du skal læse mærkebeskrivelsen på vores hjemmeside og desuden tjekke mærkets vilkår og betingelser direkte for at vide præcis, hvilke lande der menes.

Du modtager muligvis et produkt fra os i form af en kode/pinkode eller et link, som du skal klikke på for at modtage gavekortoplysninger, ofte sammen med nogle indløsningsregler eller udløbsdato.

Hvis du ikke er sikker på, om et gavekort er det rigtige for dig, skal du kontakte vores kundeservice for at oprette en supportbillet: https://help.coinsbee.com/support/home.