Tinder

Ændret den Mon, 12 Feb kl. 2:09 PM

Hvis der opstår en fejl ved indløsning af et Tinder-gavekort, skal du følge dette link for at indløse din kode: https://www.tinder.com/vip/YOURCODE

Bemærk, at et gavekort kun kan indløses til den region, det er købt til. Denne region skal naturligvis svare til den region, du bor i.

Hvis du har forsøgt at indløse et gavekort på den rigtige hjemmeside, og du også har købt et gavekort til din region, hvor du bor, eller hvor den person, du gerne ville give gavekortet til, bor, men fejlen stadig vises, bedes du kontakte Tinder supportteam.