Tinder

Endret Mon, 12 Feb ved 2:18 PM

Hvis det oppstår en feil når du løser inn et Tinder-gavekort, kan du følge denne lenken for å løse inn koden din: https://www.tinder.com/vip/YOURCODE

Vær oppmerksom på at et gavekort kun kan løses inn for regionen det ble kjøpt for. Selvfølgelig må denne regionen tilsvare regionen du bor i.

Hvis du prøvde å løse inn et gavekort på riktig nettside, og du også har kjøpt et gavekort til din region der du bor eller hvor personen du ønsket å gi gavekortet til bor, men feilen fortsatt vises, vennligst kontakt Tinders supportteam.