Min ordre er underbetalt

Ændret den Wed, 7 Feb kl. 11:42 AM

Dette sker, hvis du ikke betaler det fulde beløb, inden nedtællingen på fakturaen slutter. Dette kan nogle gange ske på grund af en ekstra lille provision fra betalingsudbyderen, som betales, og selve ordren bliver underbetalt med et lille beløb af denne kommission.

Coingate: Hvis en ordre er underbetalt, modtager vi ingen betaling fra vores betalingsudbyder, så brug venligst dette link til at anmode om en refusion: https://support.coingate.com/hc/en-us/requests/new. Coingate bør udstede en refusion inden for 48 timer efter din anmodning. Hvis tilbagebetalingen ikke blev udstedt inden for denne periode, kan du kontakte betalingsudbyderen Coingate igen.

MixPay: Hvis en ordre er underbetalt, modtager vi ingen betaling fra vores betalingsudbyder, så brug venligst dette link til at anmode om en refusion: https://help.mixpay.me/en/articles/6836092-how-to-contact-customer-service. Eller bare skriv til: customer@mixpay.me.

Hvis du har betalt for en ordre via en anden betalingsudbyder og har mistanke om, at ordren er underbetalt, bedes du kontakte vores kundesupportteam ved at oprette en supportbillet.