Min faktura viser "Bekræfter" og ser ud til at hænge.

Ændret den Sun, 4 Feb kl. 10:40 AM

"Bekræfter" betyder, at transaktionen er blevet genkendt, men stadig venter på, at netværket bekræfter betalingen.

Når du ser denne status, behøver du ikke gøre andet. Du kan lukke kontoen og vente, indtil du modtager din ordre på e-mail. Dette sker automatisk, når netværket har bekræftet betalingen.

Varigheden af bekræftelsen afhænger af transaktionsgebyret og netværksbelastningen. Normalt bekræftes transaktioner inden for en time, men i sjældne tilfælde kan det tage op til flere timer eller endda dage, hvis transaktionsgebyret er for lavt.