My Prepaid Center Mastercard

Ændret den Sun, 11 Feb kl. 10:30 AM

Kunder kan støde på forskellige slags vanskeligheder med betalingskort af dette mærke. Hvis du simpelthen ikke kan få adgang til My Prepaid Center-webstedet (du ser en fejl eller blot en hvid baggrund), så kan denne hjemmeside, ligesom selve betalingskortet, ikke bruges i dit land. Her kan du finde ud af om udlandet, hvor du ikke kan bruge dette betalingskort.

Fejl på brandets websted: "Ups. Der er en fejl på vores websted. Prøv venligst igen snart."

Mulige årsager til, at du får denne fejl på deres hjemmeside:

Betalingskortoplysninger vises ikke fuldt ud: dette sker, hvis My Prepaid Center blokerer dig på grund af din IP, VPN-brug, Javascript-blokering, Adblocker osv.

My Prepaid Center accepteres ikke accepteres ikke til betaling i forskellige butikker: vi kan desværre ikke vide med sikkerhed, hvilke hjemmesider eller mærker der accepterer dette virtuelle betalingskort, og hvilke der ikke gør. Derudover har vi ikke adgang til dine transaktioner. Den bedste måde for dig er at kontakte supporten for det specifikke websted/mærke eller My Prepaid Center kundesupport: https://myprepaidcenter.com/contactus og spørge om kortaccept.