PCS Mastercard

Ændret den Mon, 12 Feb kl. 10:41 AM

Generel information

Vi sælger kun top-ups til disse kort, som angivet på vores hjemmeside i brandbeskrivelsen: https://www.coinsbee.com/PCS-bitcoin. Selve dette kort skal købes fra mærkets hjemmeside: https://www.mypcs.com/. Minimumsprisen for et betalingskort er 4,90 euro. Forskellige kort har forskellige gebyrer. Du kan læse mere om gebyrer på PCS hjemmeside: https://www.mypcs.com/en/prices/je-veux/?ref=virtual.

Begrænsninger

PCS-kortet er tilgængeligt for alle indbyggere i EU, som er myndige og har et gyldigt ID som angivet på PCS-webstedet: https://www.mypcs.com/en/besoin-daide/becoming-a-client/the-conditions-to-become-a-pcs-customer/what-are-the-conditions-to-get-a-pcs-card.