My Prepaid Center Mastercard

Gewijzigd op Zo, 11 Feb om 11:46 AM

Klanten kunnen verschillende soorten problemen tegenkomen met betaalkaarten van dit merk. Als u simpelweg geen toegang heeft tot de website van My Prepaid Center (u ziet een foutmelding of alleen een witte achtergrond), dan kan deze website, net als de betaalkaart zelf, niet worden gebruikt in uw land. Hier vindt u informatie over het buitenland waar u deze betaalkaart niet kunt gebruiken.

Fout op merkwebsite: "Oeps. Er is een fout opgetreden op onze site. Probeer het binnenkort opnieuw."

Mogelijke redenen waarom u deze foutmelding op hun website krijgt:

Betaalkaartgegevens worden niet volledig weergegeven: dit gebeurt als My Prepaid Center u blokkeert vanwege uw IP-adres, VPN-gebruik, Javascript-blocker, Adblocker etc.

My Prepaid Center wordt niet geaccepteerd voor betaling in verschillende winkels: helaas kunnen we niet met zekerheid weten welke websites of merken deze virtuele betaalkaart accepteren en welke niet. Bovendien hebben wij geen toegang tot uw transacties. De beste manier voor u is om contact op te nemen met de ondersteuning van de specifieke website/merk of de klantenservice van My Prepaid Center: https://myprepaidcenter.com/contactus en te vragen naar kaartacceptatie.