My Prepaid Center Mastercard

Endret Sun, 11 Feb ved 2:22 PM

Kunder kan støte på ulike typer problemer med betalingskort av dette merket. Hvis du ganske enkelt ikke får tilgang til My Prepaid Center-nettstedet (du ser en feil eller bare en hvit bakgrunn), så kan ikke denne nettsiden, i likhet med selve betalingskortet, brukes i ditt land. Her kan du finne ut om utlandet hvor du ikke kan bruke dette betalingskortet.

Feil på merkevarenettstedet: "Beklager. Det er en feil på nettstedet vårt. Prøv igjen snart."

Mulige årsaker til at du får denne feilen på nettsiden deres:

Betalingskortdetaljer vises ikke i sin helhet: dette skjer hvis My Prepaid Center blokkerer deg på grunn av din IP, VPN-bruk, Javascript-blokkering, Adblocker etc.

My Prepaid Center aksepteres ikke aksepteres ikke for betaling i forskjellige butikker: vi kan dessverre ikke vite sikkert hvilke nettsider eller merker som aksepterer dette virtuelle betalingskortet og hvilke som ikke gjør det. I tillegg har vi ikke tilgang til transaksjonene dine. Den beste måten for deg er å kontakte støtten til det spesifikke nettstedet/merket eller My Prepaid Center-kundestøtten: https://myprepaidcenter.com/contactus og spørre om kortgodkjennelse.