Steam

Gewijzigd op Di, 13 Feb om 1:52 PM

Mogelijke redenen waarom je een Steam-cadeaukaart niet kunt inwisselen:

• Je Steam-account komt niet uit de regio waarvoor de cadeaubon is gekocht
  • Je IP-adres komt niet uit de regio waarvoor de cadeaubon is gekocht
  • Je probeert in te wisselen met VPN
  • De valuta op je Steam-profiel komt niet overeen met de valuta van de cadeaukaart die je hebt gekocht.

Als aan de voorwaarden is voldaan, maar je ziet nog steeds een fout, neem dan contact op met ons support team door een support ticket aan te maken: help.coinsbee.com

Stuur ons een volledige schermafdruk waarop we de code, de foutmelding en het saldo van je account kunnen zien. Alleen met dit screenshot kunnen we het probleem doorsturen naar onze leverancier om te controleren wat er mis is. We hebben dit screenshot nodig voor elke code met dit probleem.

Let op: Steam heeft een onbekende limiet op het aantal codes dat achter elkaar kan worden ingewisseld. Dus als je vandaag al veel codes hebt ingewisseld, geeft Steam je een foutmelding dat de code onjuist is of al is ingewisseld. Deze foutmelding is meestal vals en geeft aan dat de limiet is bereikt.

In de regel zou inwisselen na 24 uur weer mogelijk moeten zijn.

Helaas geeft Steam geen informatie over hoeveel codes je achter elkaar kunt inwisselen en wanneer het automatische slot weer wordt opgeheven.