Hvordan kjøper jeg gavekort med kryptovaluta?

Endret Wed, 24 Jan ved 1:05 PM

1. Velg ditt produkt

Velg produktet eller tjenesten du ønsker. Vi støtter over 2 078 merker i over 184 land over hele verden.

Sørg for at ønsket produkt eller tjeneste støttes i ditt land.

2. Velg gavekortbeløp og kryptovaluta

Deretter velger du gavekortbeløpet du ønsker, landet ditt og kryptovalutaen du vil bruke til betaling.

For betaling kan du velge en av 100 forskjellige kryptovalutaer.

3. Betal med din krypto

Gå deretter til handlekurven og fortsett til kassen. Kryss av i boksene for å godta våre vilkår og betingelser og klikk på "kjøp nå".

Skriv inn e-posten din og Skann deretter QR-koden eller send beløpet til adressen på betalingssiden. Sørg også for at betalingsbetingelsene passer deg.

Adressenummeret er alltid individuelt for hvert kjøp. Du vil motta en gavekortkode etter at du har fullført transaksjonen innen 20 minutter.

4. Få gavekortet ditt

Kupongkoden vil bli sendt til deg via e-post umiddelbart etter betaling. Kupongkoden er gyldig umiddelbart og kan løses inn. For noen produkter sender vi deg en lenke til gavekortkoden.

Vennligst sjekk også søppelpostmappen i e-postkontoen din hvis du ikke ser e-posten vår.