Hoe koop ik cadeaubonnen met cryptocurrencies?

Gewijzigd op Di, 23 Jan om 3:37 PM

1. Kies uw product

Selecteer het gewenste product of de dienst. We ondersteunen meer dan 2.078 merken in meer dan 184 landen wereldwijd.

Zorg ervoor dat het gewenste product of de gewenste dienst in uw land wordt ondersteund.

2. Selecteer het bedrag van uw cadeaukaart en cryptocurrency

Selecteer daarna het gewenste cadeaukaartbedrag, uw land en de cryptocurrency die u wilt gebruiken voor betaling.

Voor betaling kunt u een van de 100 verschillende cryptocurrencies selecteren.

3. Betaal met je crypto

Ga daarna naar uw winkelwagen en ga door naar afrekenen. Vink de vakjes aan om akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en klik op "nu kopen".

Voer uw e-mailadres in en scan vervolgens de QR-code of stuur het bedrag naar het adres op de betaalpagina. Zorg er ook voor dat de betalingsvoorwaarden bij u passen.

Het adresnummer is altijd individueel voor elke aankoop. Nadat u de transactie heeft voltooid, ontvangt u binnen 20 minuten een cadeaukaartcode.

4. Ontvang uw cadeaubon

De vouchercode wordt direct na betaling per e-mail naar u verzonden. De vouchercode is direct geldig en kan worden ingewisseld. Bij sommige producten sturen wij u een link naar de cadeaukaartcode.

Controleer ook uw spammap in uw e-mailaccount als u onze e-mail niet ziet.