Hvordan fungerer gavekort?

Endret Wed, 24 Jan ved 3:43 PM

Etter å ha kjøpt et gavekort på vår plattform, vil du motta enten en digital kode eller en lenke til gavekortet ditt. Denne lenken leder deg til en nettside hvor du kan få tilgang til gavekortets detaljer, inkludert koden, ofte innløsningsregler og utløpsdatoen.

Prosessen med å bruke gavekortet varierer etter merke; noen kan innebære å taste inn koden under betaling på nett, mens andre kan tillate deg å legge gavekortet til en digital lommebok på nettsiden deres. Når du løser inn kortet i fysiske butikker, kan det være nødvendig med en strekkode som følger med gavekortet for skanning i kassen.

Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår de spesifikke innløsningsinstruksjonene og vilkårene direkte på merkevarens offisielle nettsted, for å sikre en jevn og informert kjøps- og innløsningsopplevelse.