Kan jeg betale via Lightning Network?

Endret Tue, 6 Feb ved 12:42 PM

Vår betalingsleverandør støtter Lightning Network.

Så hvis lommeboken din støtter Lightning Network-transaksjoner, kan du gjøre det.

Hvis ikke, anbefaler vi å bruke Phoenix, Breez eller Muun lommebok.

Alternativt kan du velge hvilken som helst lommebok fra denne listen over Lightning-aktiverte lommebøker.

Vi har også på nettsiden vår en artikkel om hvordan du kan bruke Lightning-nettverket:

https://www.coinsbee.com/en/How+to+use+the+Lightning+Network.