Hvilke betalingsmåter støtter Coinsbee.com?

Endret Sat, 3 Feb ved 9:09 AM

For øyeblikket kan du betale med over 200 forskjellige kryptovalutaer. I tillegg til å støtte betalinger med hvilken som helst lommebok, tilbyr vi også støtte for Binance Pay.

Betalingsmåter inkluderer Remitano, crypto.com og Binance Pay. For å betale med Binance Pay trenger du en Binance-konto og aktivering av Binance Pay. Etter det kan du betale med Binance Pay. Fordelen med å betale med Binance Pay er at du ikke har noen transaksjonsgebyrer og betalingen bekreftes til oss umiddelbart.

Videre kan du foreta en bankoverføring ved å bruke Volt betalingsleverandør hvis du er bosatt i EU.