Hvilke betalingsmetoder understøtter Coinsbee.com?

Ændret den Sat, 3 Feb kl. 8:59 AM

I øjeblikket kan du betale med over 200 forskellige kryptovalutaer. Udover at understøtte betalinger med enhver tegnebog, tilbyder vi også support til Binance Pay.

Betalingsmetoder omfatter Remitano, crypto.com og Binance Pay. For at betale med Binance Pay skal du have en Binance-konto og aktivering af Binance Pay. Derefter kan du betale med Binance Pay. Fordelen ved at betale med Binance Pay er, at du ikke har nogen transaktionsgebyrer, og betalingen bekræftes til os med det samme.

Desuden kan du foretage en bankoverførsel ved hjælp af Volt-betalingsudbyder, hvis du er bosat i EU.