Min gavekortkode blev ikke leveret

Ændret den Thu, 25 Jan kl. 2:45 PM

For det første skal du sikre dig, at vores e-mail ikke ender i din spam-/annoncemappe.

Den anden grund til, at du ikke har modtaget din ordre, kan simpelthen være en tastefejl, du lavede i din e-mailadresse, da du afgav ordren.

Den tredje årsag kan være en forsinkelse i afsendelsen af din ordre fra vores leverandør.

Den fjerde årsag kan være et problem med transaktionen eller betalingsudbyderen.

I alle tre tilfælde skal du kontakte vores supportteam ved at oprette en supportbillet. Herefter vil du modtage et hurtigt svar fra vores supportteam, medmindre du har oprettet en supportbillet natten over CET.

Derudover, hvis du tilmelder dig på vores hjemmeside, vil du være i stand til at se dine ordrer, deres status og de produkter, du har bestilt.