Vanilla Visa (USA): Vanlige feil

Endret Tue, 13 Feb ved 8:13 PM

"På vent":

Ta kontakt med Vanilla Support for å få hjelp. Hvis kortet er "på vent", har de låst kortet fordi systemet deres tror at du har forsøkt å bruke det utenfor USA eller kanskje med VPN.

Det er bare Vanilla Support som kan hjelpe deg i dette tilfellet, siden vi ikke har tilgang til kortene.

Hvis du trenger hjelp, kan du gå til https://www.vanillagift.com/help. Hvis du har spørsmål om Visa eGift, kan du ringe det dedikerte nummeret: 0570-077-096 9:00~18:00 (stengt i helger og på helligdager).

"Systemfeil":

Feilen oppstår vanligvis for kunder som ikke befinner seg i USA, så problemet skyldes feil tilpasset region.

Kort kan blokkeres hvis du prøver å åpne lenken eller bruke kortet utenfor USA. VPN er heller ikke tillatt, fordi det spores.