Bankoverføring: ordre ikke mottatt

Endret Thu, 8 Feb ved 10:59 AM

Hvis du har betalt for bestillingen din via bankoverføring, kan du oppleve en forsinkelse i å motta bestillingen. Denne forsinkelsen skyldes bankoverføringenes natur, som ikke er øyeblikkelig og kan ta ca. 2-5 virkedager å behandle, avhengig av banken og landet. Det er viktig å merke seg at helger og helligdager kan forlenge denne behandlingstiden.

Vær trygg, så snart midlene er kreditert til kontoen vår, vil bestillingen din automatisk bli behandlet og automatisk sendt til deg. Hvis det er en lengre forsinkelse, vennligst kontakt oss ved å opprette en støttebillett på nettsiden vår.