Er det nødvendig å oppgi personopplysninger?

Endret Thu, 25 Jan ved 11:05 AM

I samsvar med gjeldende lover mot finansiell kriminalitet og hvitvasking overholder vi juridiske krav ved å utføre en KYC-sjekk (Know Your Customer) når visse grenser er nådd.

Alle data lagres i kryptert form og blir ikke gitt videre til tredjeparter. Verifiseringen gjennomføres via vår sertifiserte partner Veriff.

Grense uten bekreftelse: maks. € 1000 per bestilling, maks. €10 000 totalt

Grens med verifisering: ingen grense

Diverse: Noen produkter kan vanligvis bare kjøpes fra verifiserte kontoer.

Inntasting av feil data eller dokumenter kan føre til blokkering av senere kjøp. Det kan også føre til at kjøpet ikke blir behandlet.