Er det nødvendigt at afgive personoplysninger?

Ændret den Thu, 25 Jan kl. 11:00 AM

I overensstemmelse med gældende love om bekæmpelse af finansiel kriminalitet og hvidvaskning af penge, overholder vi juridiske krav ved at udføre et KYC-tjek (Kend din kunde), når visse grænser er nået.

Alle data opbevares i krypteret form og videregives ikke til tredjemand. Verifikationen realiseres via vores certificerede partner Veriff.

Grænse uden verifikation: max. 1.000 € pr. ordre, max. €10.000 i alt

Grænse med verifikation: ingen begrænsning

Diverse: Nogle produkter kan generelt kun købes fra verificerede konti.

Indtastning af forkerte data eller dokumenter kan føre til spærring af efterfølgende køb. Det kan også føre til, at købet ikke bliver behandlet.